Naga Morich: update 1!

Den 13 mars skrev jag om att min Naga morich hade kommit upp ur jorden. Nu, nästan en månad senare, har det inte hänt så mycket. Hen står kvar i det lilla drivhuset och jag har avvaktat med att plantera om i väntan på att hen ska ta lite höjd också. Nu är vi dock inne på karaktärsblad nr 3 och jag tror att det till helgen får bli en omskolning. Jag ska leta reda på en liten behållare att plantera i och hoppas på att lite ny jord gör susen! 
 
Naga Morich är en av 3 chili sorter jag sått i år. De andra två är en "vanlig" chili som jag fick i födelsedagspresent och en Capsicum frutenescens som jag fick som bonusfrö när jag beställde Naga morich, Tiny Tim och Djungelgurkan från jalapeno.nu
 
Är det någon som varit med om något liknade?

Kommentarer:

1 AnnaKK:

Hoppas din Naga sätter igång att växa snart - ibland är chilisarna lite tröga i starten, men med tiden brukar de hur som helst bli gigantiska! :-) Ska du odla den inomhus hela tiden, eller ska du ha den ute/i växthus i sommar?

Svar: Nä det blir innomhus för mig, eventuellt ställer jag ut hen i solen litegrann i sommar men min nuvarande balkong ligger i ett superdåligt läge!
Fönsterträdgården

2 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

svar: Käkat ingefära men hjälper inget:/

3 Christina:

Nej aldrig, jag har tyvärr inga gröna fingrar, ser till att blommorna hemma är såna som klarar sig eftersom jag glömmer bort att vattna oftast. Fina bilder du tagit :)

Svar: Haha ja det brukar ju vara det bästa då, annars finns det ju sånna bra självvattningskrukor nu som man bara fyller på någon gång ibland också! :)
Fönsterträdgården

Kommentera här: