Odla inomhus med hydroponik!

Nu har äntligen informationen släpps på de svenska IKEA sidorna, den första maj släpps odlings tillbehören i butik och jag kan knappt bärga mig! Trots en stundande flytt och det faktum att jag försöker skala av bland mina tillhörigheter så kan jag nog inte låta bli att investera direkt! 
 
Vad tror ni om detta? Spännande ellerhur! 
Foto: IKEA

Kommentarer:

1 AnnaKK:

Jag har också sett reklamen för de där apparaterna, och tycker de verkar spännande! Undrar dock vad de kommer att kosta...? Inklusive näringslösningar och vad man mer kan tänkas behöva för hydroponisk odling.

Hur som helst så tror jag de funkar ypperligt om man vill odla sin egen sallad, kryddor och liknande. Kanske att småvuxna tomat-/chiliplantor också kan funka. Men knappast sånt som gurka och meloner... De blir ju så stora/långa. :-)

Svar: Ja den tanken har också slagit mig men ingenting på IKEA brukar ju vara i den dyra kategorin, så jag hoppas att de håller sig till den nischen! Jo det kan nog bli svårt med större plantor, men det är det ju överlag ändå inomhus..
Fönsterträdgården

2 Ema:

Så smidigt! Skulle passa perfekt för en liten odling i min lilla lägenhet höhö. Tack för tips!

Svar: Så lite så, det är andra gången jag skriver om det tror jag - mest för att jag också är så otroligt peppad på det!
Fönsterträdgården

3 angelicasvarld.com:

Men så fint!!

4 Ruth | HungryHeart.se:

Spännande! Jag får lite The Martian-känsla i miniformat av dem! =D
Man får alltid så bra tips här hos dig! =)

Kommentera här: