Plantstöd!

Men som ni vet är livet som en triss-vinst; Plötsligt händer det! 
Påväg hem från mataffären hittade jag en nedrasad tallgren, den fick följa med hem och efter en svängom med täljkniven var den perfekt. Jag ville ta av barken då en inte vet vad för kryp som bor i den och det faktum att tallbark fäller så mycket. 
Och såhär fint blev resultatet. Hade jag inte haft som plan att sätta ner den i en kruka hade jag lika gärna kunnat hänga upp den på väggen. 
Och såhär bor den nu. Än sålänge får Djungelgurkan stå kvar mot blomsterpinnen eftersom att jag passade på att plantera om den idag också. Känns som att det kan bli 'för mycket' på en dag för hen annars. 

Kommentarer:

1 wallinskaya:

Mycket smart grej! :)

Svar: tack! :)
Fönsterträdgården

2 Ruth | HungryHeart.se:

Åh vad fint och levande det ser ut när du satte en gren som stötta istället för en rak, köpt pinne! Jag ser extra mycket fram emot att se din djungelgurka framöver. De är så vansinnigt söta!

Svar: tack! Den har dock inte växt mycket på sistone - jag hoppas att den nya jorden ska göra skillnad! :)
Fönsterträdgården

3 Alicia:

Så fint! Mycket mer spännande än bambupinnar! Jag använder lite diverse som plantstöd, hehe, just nu byxpinnen från en galge till tomaten! Kommer behöva bli rejält innovativ när alla 25 paprikor är stora nog att bindas upp ;) Då är detta bra inspiration!

Svar: haha ja en tager vad en haver! Jag gick och funderade så himla länge på vad jag skulle använda och sen låg den där under ett träd och då var det ju självklart! Om de ändå är så många kanske en kan använda något liknande armeringsjärn?
Fönsterträdgården

Kommentera här: