Påsk prepp!

Eftersom att jag lämnar min fönsterträdgård för en veckas tid nu har en del åtgärder vidtagits och såklart alla växter har dokumenterats för att kunna göra en ordenlig uppföljning på utvecklingen. Ska bli kul att se hur mycket som hinner hända! 
instruktionerna till sambon är fastsatta i fönstret för att inte glömmas bort.
Mina tomater har fått lite extra jord för att det fanns lite plats över och det tycker jag var praktiskt.
En djungelgurka till mamma och en till mig, vad tror ni de säger på flygplanet om transportförpackningen? jag vill ju inte skada den! Den som blir kvar har fått ett nytt "klätternät" av en såndär plastsak som man sätter på flaskorna på systemet. Det är dock bara tillfälligt tills jag hittar något bättre. 
Sötpotatisen utvecklas den med, när jagk ommer hem så finns det nog ett blad där. Jag tycker man kan skymta var det är på gång redan nu! 
Ruccolan går det däremot långsamt för. några pinnsmala spretiga stackare står det i en låda. Inga karaktärsblad eller någonting. De kanske också behöver mer jord?
Chilin chillar och har ingen stress att utvecklas mer alls men det känns som att det är något pågång där mellan bladen va?
och sist och förmodligen minst i trädgården för tillfället, rädisorna. Alltså, hur vackert är inte detta? Jag tackar mitt pryltokiga yngre jag som utan egentligt behov införskaffade både ett plus 4 och ett plus 10 filter till kameran!
 
Och juste, sambon har lyckats slänga mina paprikafrön.. så det blir till att ordna nya!
 

Kommentarer:

1 Pernilla:

Det växer ju så det knakar! Jag har dessvärre inte vårdat mina frön som det bordes men några lever. Jämfört med dina är mina dock några små gengliga stackare.
/P

Svar: Ja jag vet! jag är nästan i chocktillstånd själv!
Fönsterträdgården

2 Daniella 🌙:

Svar: Jag hittade inte källan till just det påskriset igen, men jag letade upp ett som har ungefär samma tillvägagångssätt, hoppas att länken fungerar när man skriver den i kommentarsfältet. http://the-gingerbread-house.co.uk/2015/03/03/diy-pom-pom-tree/ Kram!

Svar: Tack!
Fönsterträdgården

3 Linda:

Vilken fin blogg! Hoppas att din fina fönsterträdgård klarar sig när du är borta.

Jag minns inte riktigt när jag sådde till inomhuslandet. Gissar att det var i skiftet januari/februari.

Solsken
Linda

Svar: tack så mycket! Ja resultatet återstår att se om en vecka :D Oj och du har redan en sådan skörd! Wow!
Fönsterträdgården

4 Sandra:

Blir på riktigt helt pirrig av det här inlägget :D

Kommentera här: