att logga eller inte logga?

Bild 1. Potatisen! Så vacker! Bild 2. Paprikorna som jag vänder på varje dag för att de inte ska bli så snea. Bild 3. Djungelgurkan som håller på att växa av sin pinne! Det har gått ruskigt snabbt på sistone! 
Stopp och belägg, vart tog all tid vägen? Nu är det som konstaterat maj. En månad kvar som student och imorgon ska jag även börja jobba halvtid utöver mina studier. Som den sanna prokastineraren jag är sitter jag istället och leker med tanken på att sätta en stämpel på alla mina bilder. Bilderna är ju någonting som jag lägger mycket tid på och när de väl hamnar på internetet så vet en ju inte var de tar vägen. Vad anser ni? Jag tror att jag gillar den på de två första bilderna bäst. Nackdelen är att den mörka texten inte syns på mörkare bilder (typ den sista). Finns några tips och förslag från er som ändå tittar mest (förutom mig själv såklart) på bilderna? 

Kommentarer:

1 Sandra:

Har tyvärr inga förslag då jag inte använder vattenstämpel själv men jag tänker att du väl borde kunna ha samma variant fast en mörk och en ljus så att du kan anpassa efter bildernas bakgrunder? Som du gjort här ovan alltså!

2 Pernilla:

Nu går det verkligen fort och snart sitter vi utomhus och njuter av växterna och skörden.
/P

Kommentera här: