Bostadsdrömmar

Som namnet på bloggen antyder odlar jag i största mån innomhus (med planer på att i år använda mig av min morgonsolsbalkong). Det låter sig inte döljas av min internethistorik att jag ändå drömmer om storslagna gårdar på lite södrare breddgrader. Jag har irriterat mig på hemnets begränsningar i hur man söker sen en tid tillbaka, varför måste man söka på gård och mark, inte bara gård? Jag vill inte bygga nytt heller! 
Sen hittade jag länsfast och såg att de har en kategori för bara gårdar! Och där hittade jag den här drömmen på Gotland! Alltså ser ni det här? Vilken idyll att få påta i ordning denna igenvuxna trädgård! Med den där muren! *gåshud på hela kroppen vid tanken*
Jag såg på nyheterna någongång att vi är ganska många som slösurfar bostäder. Jag brukar rättfärdiga det med att om jag skulle vinna på lotto - säg ca 10 miljoner - så skulle jag ju vilja veta vad jag kan få för dom pengarna, och vart. En kan ju drömma ellerhur? 
obs. det här inlägget är inte på något sätt sponsrat av länsfast!

Kommentarer:

1 Rost%252520och%252520r%2525E4disor:

Ja, det ser ut som ett härligt ställe! Jag hade odlingslott under drygt tio år innan jag flyttade till landet och det var väldigt trevligt, men man kan förstås odla mycket inomhus också. Ampeltomaten Tumbling Tom behöver allra minst 10 liter jord helst tjugo och ett varmt skyddat läge utomhus med full sol. Om du vill odla tomater inomhus däremot är Vilma fantastisk. Man kan ha flera plantor i ett ljust fönster och klara sig bra med en kruka på två-tre liter om man gödselvattnar dagligen. Båda sorterna hittar du hos impecta.se Lycka till!
/Anette

Kommentera här: