I sammarbete med Granngården.se

Eftersom att jag inte har bil beställer jag många produkter jag använder mig av på internet. En hemsida jag använt mig av både i inspirerande syfte men även gjort en del beställningar från är Granngården.se. De har många produkter som jag använder och vill använda i framtiden. 

Något jag tittat mycket på nu i början på året är planteringsjord och växtnäring. Som jag skrev tidigare känner jag att jag måste ge mina växter en bättre start och underhåll eftersom att jag inte planterar ut dem utan de får stå i sina behållare, om än ofta omplanterade några gånger. Jag fick finfina tips när jag frågade om det, men näringspinnar har jag dålig erfarenhet av så de blir det inte. Flytande växtnäring är ju dock en hel djungel! Men jag tror att jag har hittat grejer som passar mig och min odling. 

 
Så nu ska här beställas naturgödslad såjord (av någon som har bil och nära till närmsta butik då jord tyvärr bara går att köpa där...), den ekologiska växtnäringen Algomin samt Granngårdens egna växtnäring som ni även hittar på deras site.. 

 

Kanske även en värmeplatta, ett pluggbrätte eller ett nytt minidrivhus till sådderna, vad tror ni om det? 


Kommentera här: